Energie voor de zakelijke grootverbruiker

Voor de zakelijke grootverbruikers van energie is extra aandacht nodig. De fluctuerende prijzen, bewegende markt en duurzaamheidseisen die strenger worden, vragen om een strategische aanpak. Total Gas & Power is als wereldwijde energiemajor uw ideale partner in smart energy management.

Bekijk ons aanbod
Menu

Gas en stroom speciaal voor bedrijven

Wereldwijde ervaring

Wereldwijde speler op de zakelijke energiemarkt in Nederland

100% Groene stroom

Wij leveren 100% groene Europese windstroom

Alles in eigen beheer

Total beheert de hele keten, van productie tot levering

Klaar voor de toekomst

Wij leveren duurzame en betaalbare oplossingen voor uw bedrijf

Waarom Total?

De behoefte aan energie neemt toe, maar tegelijkertijd willen we allemaal de uitstoot verminderen. Onze bijdrage? Betaalbare en betrouwbare energie leveren volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen. Daarnaast helpen we bedrijven om zelf energie op te wekken en te managen. Smart energy management, daar staan we voor.

Lees verder

Wat speelt er?

Alle actualiteit >>

Transparantie op de energiefactuur

total-gas-power-transparantie-energiefactuur

Voor grootzakelijke energieverbruikers is een overzichtelijke energiefacturatie een belangrijke voorwaarde. Dit is zeker het geval op het moment dat een deel van uw inkoopstrategie flexibel. Total Gas & Power snapt die behoefte en voorziet daarom in volledig transparante energiefacturatie.

Lees verder

Slimme energie-inkoopstrategieën

tgp-energieinkoop

Met een doordachte inkoopstrategie houdt u grip op de energiekosten. Doordat de energieprijs van dag tot dag schommelt, kan de juiste inkoopstrategie u helpen kansen te benutten en risico’s zo veel mogelijk te vermijden. We lichten verschillende inkoopstrategieën voor u toe.

Lees verder

Factoren die energieprijs beïnvloeden

total-gas-power-factoren-van-invloed-op-energieprijs

De prijs van energie is nooit stabiel. Verschillende factoren zorgen ervoor dat energiemarkten erg volatiel waren in de afgelopen jaren. Hoewel de energieprijzen van dag tot dag schommelen, laat de prijs voor energie over de jaren heen een stijgende lijn zien.

Lees verder

Altijd de nieuwste kennis over smart energy management

We delen onze kennis graag! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze artikelen en energierapporten.

Ik schrijf mij in

Total Gas & Power voor u

Sinds 2013 levert Total Gas & Power gas en stroom aan de zakelijke markt in Nederland. Als wereldwijde energiemayor zijn wij uw ideale partner in smart energy management. We weten wat er speelt op de markt en voor welke uitdagingen u staat.

Wij ontdekken, produceren, transformeren, verhandelen en distribueren energie in verschillende vormen, tot aan de eindgebruiker: u. Het is onze missie om voldoende, goedkopere en schone energie te leveren aan steeds meer mensen. Total Gas & Power levert dan ook altijd 100% groene windstroom.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

 

Neem vrijblijvend contact op