Energie voor de zakelijke grootverbruiker

Voor de zakelijke grootverbruikers van energie is extra aandacht nodig. De fluctuerende prijzen, bewegende markt en duurzaamheidseisen die strenger worden, vragen om een strategische aanpak. Total Gas & Power is als wereldwijde energiemajor uw ideale partner in smart energy management.

Bekijk ons aanbod
Menu

Betrouwbare energie voor ondernemers

Partner in de energietransitie

Samen met u richten we ons op de toekomst

Transparante prijzen

U ziet de meest recente prijzen in één overzicht

Eerlijk over groen

Wij vertellen u over de werking van groene energie

Keuzevrijheid in producten

U kiest welke energie het best bij uw bedrijf past

Smart Energy Management

De behoefte aan energie neemt toe, maar tegelijkertijd willen we allemaal de uitstoot verminderen. Onze bijdrage? Betaalbare en betrouwbare energie leveren volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen. Daarnaast helpen we bedrijven om zelf energie op te wekken en te managen. Smart energy management, daar staan we voor.

Lees verder

Het jaar van Smart Energy Management

Een illustratie van de wereldbol met de begeleidende tekst: 2018: het jaar van Smart Energie Management

In de eerste helft van 2018 hebben we besloten om een benchmarkonderzoek te doen onder de grootzakelijke energiegebruikers in Nederland. Met de resultaten willen we de grootzakelijke markt inzicht geven in de energiemarkt en hoe zij hiermee om kunnen gaan. Wat bleek: 2018 was inderdaad het jaar van Smart Energy Management. 

Lees verder

De weg naar energievolwassenheid

Illustratie van een man die naast een tablet staat waarop is aangegeven uit welke energiebronnen energie wordt gehaald. Op de tablet staan een zonnepaneel, een windmolen en een kolencentrale

Uit het onderzoek blijkt dat bedrijven op veel terreinen kunnen groeien als het om Smart Energy Management gaat. Met name de energie-infrastructuur wordt nog gezien als een vast gegeven, terwijl de toekomst vraagt om een meer agile inrichting van juist die infrastructuur. Hoe doet u dat?

Lees verder

De nieuwe rol van grootzakelijke energieleveranciers

Illustratie van een man die kiest uit welke energiebron hij zijn zakelijke energie wil halen

Wereldwijd stijgt de vraag naar energie, maar tegelijkertijd willen en moeten we een steeds groter aandeel van de energievraag invullen vanuit hernieuwbare bronnen. Ook worden bedrijven steeds vaker zelf producent. Wat betekent dit de komende jaren voor de rol van energieleveranciers?

Lees verder
Alle actualiteit

Altijd de nieuwste kennis over smart energy management

We delen onze kennis graag! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze artikelen en energierapporten.

Ik schrijf mij in

Total Gas & Power voor u

Sinds 2013 levert Total Gas & Power gas en stroom aan de zakelijke markt in Nederland. Als wereldwijde energiemayor zijn wij uw ideale partner in smart energy management. We weten wat er speelt op de markt en voor welke uitdagingen u staat.

Wij ontdekken, produceren, transformeren, verhandelen en distribueren energie in verschillende vormen, tot aan de eindgebruiker: u. Het is onze missie om voldoende, goedkopere en schone energie te leveren aan steeds meer mensen. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

 

Neem vrijblijvend contact op