Energie voor de zakelijke grootverbruiker

Voor de zakelijke grootverbruikers van energie is extra aandacht nodig. De fluctuerende prijzen, bewegende markt en duurzaamheidseisen die strenger worden, vragen om een strategische aanpak. Total Gas & Power Nederland is als wereldwijde energiemajor uw ideale partner in smart energy management.

Neem contact op
Menu

TOTAL geeft u energie

Als energieleverancier voorzien wij in uw zakelijke energiebehoefte. Zo kunt u kiezen op welke manier u gas en stroom bij ons inkoopt. 

Kies de energie die bij u past

Wij kunnen u helpen

De energietransitie is een grote uitdaging voor u. Wij helpen hier graag bij en adviseren u hoe u stap voor stap de overstap naar duurzame energie kunt maken.

Ontdek wat Total voor u kan betekenen

Meer dan een energieleverancier

TOTAL heeft alle energieoplossingen in huis. Of het nu gaat om laadpalen of zonnepanelen. TOTAL is uw betrouwbare partner.

Bekijk alle mogelijkheden

De totaaloplossing van Total

Besparen en verduurzamen met de services en producten van TOTAL

Zonnepanelen, laadpalen, ledverlichting, energieopslag of zelfs een waterstofstation. Wij hebben het allemaal in huis en helpen u graag met energie besparen en verduurzamen.

 

Bekijk alle mogelijkheden

TOTAL als partner

Samen met u richten we ons op de toekomst.

Transparante prijzen

U ziet de meest recente prijzen in één overzicht.

Eerlijk over groen

Wij vertellen u over de werking van groene energie.

Keuzevrijheid

U kiest welke energie het best bij uw bedrijf past.

Voldoet u al aan uw EED-auditplicht?

Onze Total Energie Audit helpt u eenvoudig aan uw verplichting te voldoen

Heeft uw bedrijf meer dan 250 fte of meer dan 50 miljoen euro omzet én een jaarlijks balanstotaal van meer dan 43 miljoen euro? Dan bent u verplicht een EED-audit uit te laten voeren. De overheid verplicht dit om zo het energieverbruik van grote bedrijven beter in kaart te brengen.

Vraag de Total Energie Audit aan

Twee

Gas en stroom voor uw bedrijf

 

Onze producten Neem contact op

De gevolgen van de coronacrisis op de Nederlandse energiewereld

De effecten van de coronacrisis zijn wereldwijd voelbaar. De druk op het zorgstelsel neemt toe, beurskoersen dalen, horeca en (steeds meer) winkels zijn gesloten en mensen werken massaal thuis. Wij zetten de belangrijkste gevolgen voor de energiewereld op een rij. 

Lees de blog

In 6 stappen naar Smart Energy Management

Uit het benchmarkonderzoek van 2020 blijkt dat een groot deel van de Nederlandse bedrijven nog geen concreet energiebeleid hebben geformuleerd. Met deze whitepaper kunt u praktisch aan de slag met uw energie-uitdagingen. Kies uw sector en download uw gratis whitepaper.

Download de whitepaper

Eerlijk over groen

Groene energie. Het wordt steeds belangrijker door de klimaatverandering. Het staat hoog op de agenda van veel ondernemers. Vast ook op die van u. Het is voor energiemaatschappijen vanzelf-sprekend om groene energie aan te bieden. Maar hoe groen is deze groene energie? En als u groene energie afneemt, krijgt u dan ook daadwerkelijk groene energie?

Lees de blog
Alle actualiteit