Energie voor de zakelijke grootverbruiker

Voor de zakelijke grootverbruikers van energie is extra aandacht nodig. De fluctuerende prijzen, bewegende markt en duurzaamheidseisen die strenger worden, vragen om een strategische aanpak. Total Gas & Power is als wereldwijde energiemajor uw ideale partner in smart energy management.

Bekijk ons aanbod
Menu

Betrouwbare energie voor ondernemers

Partner in de energietransitie

Samen met u richten we ons op de toekomst

Transparante prijzen

U ziet de meest recente prijzen in één overzicht

Eerlijk over groen

Wij vertellen u over de werking van groene energie

Keuzevrijheid in producten

U kiest welke energie het best bij uw bedrijf past

Smart Energy Management

De behoefte aan energie neemt toe, maar tegelijkertijd willen we allemaal de uitstoot verminderen. Onze bijdrage? Betaalbare en betrouwbare energie leveren volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen. Daarnaast helpen we bedrijven om zelf energie op te wekken en te managen. Smart energy management, daar staan we voor.

Lees verder

De rol van directie in Smart Energy Management

total-gas-power-rol-directie-smart-energy-management

Dat Smart Energy Management een onderwerp is voor aan de directietafel is inmiddels wel bekend. Dit bleek ook uit het benchmarkonderzoek dat we dit jaar uitvoerden onder 250 zakelijke grootverbruikers van energie. Maar hoe innoverend is de directie en wat staat er bovenaan de agenda?

Lees verder

De weg naar energievolwassenheid

blog-dewegnaarenergievolwassenheid

Smart Energy Management draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat en de benodigde flexibiliteit om in te kunnen spelen op onverwachte ontwikkelingen. Belangrijk genoeg dus om actief mee aan de slag te gaan. Hoe ontwikkel je de energievolwassenheid stap voor stap?

Lees verder

Van commodity tot businessdriver

blog-commodity-businessdriver

Uit onderzoek blijkt dat energie verandert van commodity tot businessdriver. Bedrijven die strategisch omgaan met Smart Energy management boeken concurrentievoordeel. Uit de antwoorden van 256 directeuren en facilitair managers leren we hoe.

Lees verder
Alle actualiteit

Altijd de nieuwste kennis over smart energy management

We delen onze kennis graag! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze artikelen en energierapporten.

Ik schrijf mij in

Total Gas & Power voor u

Sinds 2013 levert Total Gas & Power gas en stroom aan de zakelijke markt in Nederland. Als wereldwijde energiemayor zijn wij uw ideale partner in smart energy management. We weten wat er speelt op de markt en voor welke uitdagingen u staat.

Wij ontdekken, produceren, transformeren, verhandelen en distribueren energie in verschillende vormen, tot aan de eindgebruiker: u. Het is onze missie om voldoende, goedkopere en schone energie te leveren aan steeds meer mensen. 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

 

Neem vrijblijvend contact op