Energie voor de zakelijke grootverbruiker

Voor de zakelijke grootverbruikers van energie is extra aandacht nodig. De fluctuerende prijzen, bewegende markt en duurzaamheidseisen die strenger worden, vragen om een strategische aanpak. Total Gas & Power is als wereldwijde energiemajor uw ideale partner in smart energy management.

Neem contact op
Menu

Total geeft u energie

Als energieleverancier voorzien wij in uw zakelijke energiebehoefte. Zo kunt u kiezen tussen Europese steenkoolvrije stroom en Europese groene stroom. Daarnaast leveren wij gas en groen gas.

Kies de energie die bij u past

Wij kunnen u helpen

De energietransitie is een grote uitdaging voor u. Wij helpen hier graag bij en adviseren u hoe u stap voor stap de overstap naar duurzame energie kunt maken.

Ontdek wat Total voor u kan betekenen

Meer dan een energieleverancier

Total heeft alle energieoplossingen in huis. Of het nu gaat om laadpalen of zonnepanelen. Total is uw betrouwbare partner.

Bekijk alle mogelijkheden

De totaaloplossing van Total

Besparen en verduurzamen met de services en producten van Total

Zonnepanelen, laadpalen, energieopslag of zelfs een waterstofstation. Wij hebben het allemaal in huis en helpen u graag met energie besparen en verduurzamen.

 

Bekijk alle mogelijkheden

Total als partner

Samen met u richten we ons op de toekomst.

Transparante prijzen

U ziet de meest recente prijzen in één overzicht.

Eerlijk over groen

Wij vertellen u over de werking van groene energie.

Keuzevrijheid

U kiest welke energie het best bij uw bedrijf past.

Voldoet u al aan uw EED-auditplicht?

Onze Total Energie Audit helpt u eenvoudig aan uw verplichting te voldoen

Heeft uw bedrijf meer dan 250 fte of meer dan 50 miljoen euro omzet én een jaarlijks balanstotaal van meer dan 43 miljoen euro? Dan bent u verplicht een EED-audit uit te laten voeren. De overheid verplicht dit om zo het energieverbruik van grote bedrijven beter in kaart te brengen.

Vraag de Total Energie Audit aan

Twee

Gas en Stroom voor uw bedrijf

 

Neem contact op

Cruciale vragen over energiemanagement in uw bedrijf

Is uw energiebeleid data-gestuurd? Heeft u inzicht in uw total-cost-of-energy? Voldoet u aan alle nieuwe energie wet- en regelgeving? Dit zijn geen alledaagse vragen, wel belangrijke. De antwoorden op deze en meer vragen bepalen namelijk hoe volwassen uw bedrijf is in Smart Energy Management.

Lees verder

4 vragen over de EED-auditplicht

Een groot deel van de bedrijven moest voor 1 juli 2019 voldoen aan de informatieplicht. Nu, een paar maanden later, staat er een nieuwe verplichting voor de deur: de EED-auditplicht. Welke bedrijven moeten hieraan voldoen? Hoe voldoet u hieraan? En wat is de deadline? Wij geven antwoord op uw vragen. 

Lees verder

De weg naar energievolwassenheid

Uit het onderzoek blijkt dat bedrijven op veel terreinen kunnen groeien als het om Smart Energy Management gaat. Met name de energie-infrastructuur wordt nog gezien als een vast gegeven, terwijl de toekomst vraagt om een meer agile inrichting van juist die infrastructuur. Hoe doet u dat?

Lees verder
Alle actualiteit