In 6 stappen naar Smart Energy Management

Uit het benchmarkonderzoek van 2020 blijkt dat een groot deel van de Nederlandse bedrijven nog geen concreet energiebeleid hebben geformuleerd. Met deze whitepaper kunt u praktisch aan de slag met uw energie-uitdagingen. 

Welke energie-uitdagingen heeft u? Per sector kunnen er grote verschillen zijn in waar bedrijven tegenaan lopen. De agrarische en industriële sector hebben veel te maken met nieuwe wet- en regelgeving, terwijl de sectoren retail & gebouwbeheer en zorg vaak moeten voldoen aan een energielabel.

Per sector is een whitepaper opgesteld om u gericht op uw eigen sector op weg te helpen naar Smart Energy Management. Kies uw sector hieronder en download uw whitepaper.

Download de whitepaper voor uw sector

Sector retail & gebouwbeheer

Bent u werkzaam in de sector retail & gebouwbeheer? Lees in de whitepaper hoe u aan de slag kunt met energie-uitdagingen in uw pand. 

Download de whitepaper

Agrarische sector

De agrarische sector is een belangrijke als het gaat om het behalen van de klimaatdoelstellingen. Heeft u al concreet energiebeleid geformuleerd? We helpen u in 6 stappen.

Download de whitepaper

Zorgsector

In de zorgsector ontbreekt het aan energiebeleid, zo blijkt uit benchmarkonderzoek. In de whitepaper geven we u 6 stappen die u praktisch op weg helpen.

Download de whitepaper

Industriële sector

Werkt u in de industriële sector? Met veel verschillende installaties kan het lastig zijn om strategisch te verduurzamen. Met deze whitepaper helpen we u op weg.

Download de whitepaper