Wet- en regelgeving voor bedrijven

Duurzaam ondernemen is door het Klimaatakkoord voor veel ondernemers verplicht. Een aantal verplichtingen op het gebruik van energie gelden mogelijk ook voor uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van deze verplichtingen. Wij helpen u graag te voldoen aan deze wet- en regelgeving. Zo kunt u zich blijven focussen op waar u het beste in bent: ondernemen.

Menu

Energielabel C

Is uw kantoorpand groter dan 100m²? Dan bent u wettelijk verplicht om per 1 januari 2023 minimaal energielabel C te hebben. Zorg dat u hier op tijd mee begint. Heeft u nog geen label? Wij helpen u graag.

 

 

Vraag naar de mogelijkheden

EED-audit

Heeft uw bedrijf meer dan 250 fte of meer dan 50 miljoen euro omzet én een jaarlijks balanstotaal van meer dan 43 miljoen euro? Dan bent u verplicht een EED-audit (European Energy Directive) uit te laten voeren. Wij helpen u hier graag bij met onze Total Energie Audit. 

Vraag offerte aan 

Energiescan Informatieplicht

Verbruikt u jaarlijks meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas? Dan moest u voor 1 juli 2019 voldoen aan de informatieplicht. Heeft u de deadline gemist? Onze Energiescan zorgt ervoor dat u eenvoudig alsnog voldoet aan uw informatieplicht. Vul het formulier in om de Energiescan vrijblijvend aan te vragen. 

Vraag de Energiescan aan