Transparante prijzen

Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet. De prijzen op onze website variëren wekelijks mee met de energiemarkt. Zo krijgt u altijd de prijs die voor dat moment geldt te zien met een overzichtelijke prijsopbouw.

Wat u ziet is wat u krijgt

Wij houden van overzicht. En u vast ook. Daarom ontwikkelden wij de prijscalculator voor op de website. In deze calculator geeft u onder andere aan hoeveel energie u jaarlijks verbruikt en hoe groot uw bedrijfsomvang is. Aan de hand van de ingevulde informatie ziet u hoeveel u maandelijks kwijt bent aan energiekosten. Hoe deze kosten zijn berekend, ziet u in de prijsopbouw. Deze prijzen variëren mee met de energiemarkt. Zo heeft u een goede indicatie wat u gaat betalen voor uw energie bij Total Gas & Power.

Een helder overzicht

Niet alleen op de website, ook op de facturen die u van ons ontvangt staat een helder overzicht van de energiekosten. Zijn er toch nog wat zaken niet helemaal duidelijk voor u? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan gemakkelijk via de live chat op deze website.

Bereken mijn energieprijs

Betrouwbare energie voor ondernemers

Partner in energietransitie

Samen met u richten we ons op de toekomst

Eerlijk over groen

Wij vertellen u over de werking van groene energie

Keuzevrijheid in producten

U kiest welke energie het best bij uw bedrijf past