De kracht van SunPower

Bij Total geloven we in de kracht van zonne-energie. We helpen u om duurzaam te ondernemen met zonnepanelen van onze partner SunPower. Daarmee wekt u uw eigen energie op. Dat is goed voor het milieu én financieel aantrekkelijk, want u verdient de kosten van deze efficiënte zonnepanelen snel terug.

Menu

De voordelen van SunPower

De beste prestaties
SunPower-zonnepanelen voor commercieel gebruik produceren de eerste 25 jaar 70% meer energie dan conventionele panelen.

Het hoogste rendement
SunPower bezit het wereldrecord voor het silicium zonnepaneel met het hoogste rendement. Ze hebben een maximaal absorberend vermogen en zijn de meest efficiënte ter wereld. Hierdoor heeft u minder zonnepanelen nodig.

Nummer 1 in duurzaamheid
SunPower is het enige zonne-energiebedrijf dat het predicaat Cradle to Cradle Certified TM Silver voor duurzame productie heeft ontvangen.

Continue betrouwbaarheid
SunPower-zonnepanelen verliezen gedurende de eerste 25 jaar gemiddeld slechts 0,25% rendement per jaar. 

25 jaar volledige garantie
U krijgt 25 jaar volledige garantie op uw zonnepanelen, zodat u verzekerd bent van stabiele prestaties. Een geruststellend idee!

Zelf energie opwekken

Wilt u meer informatie over hoe u zelf energie kunt opwekken met Total SunPower? Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SunPower, de meest krachtige panelen ter wereld

Onze partner SunPower ontwikkelde de meest efficiënte zonnepanelen ter wereld. Deze zonnepanelen voorzien al honderdduizenden consumenten en bedrijven wereldwijd van duurzame energie. SunPower-zonnepanelen voor commercieel gebruik produceren gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie dan conventionele zonnepanelen met hetzelfde dakoppervlak. Dankzij een massief koperen onderlaag zijn SunPower Maxeon-cellen bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat betekent dat u met een kleinere investering meer rendement behaalt - en dus meer bespaart.

Zonnepanelen

De voordelen voor uw bedrijf

De aanschaf van zonnepanelen levert u als ondernemer dubbel voordeel op. U bespaart op uw energiekosten en profiteert daarnaast van een aantal fiscale aftrekmogelijkheden:

Energie-investeringsaftrek (EIA)
U kunt met de Energie-investeringsaftrek een groot deel van uw investering in zonnepanelen aftrekken van uw bedrijfswinst. Het financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage dat uw bedrijf betaalt.

Kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA)
Als u investeert in bedrijfsmiddelen, dan kunt u in aanmerking komen voor de Kleinschaligheids-investeringsaftrek. Zonnepanelen vallen hier ook onder.

Btw-aftrek 
U mag de btw op uw zonnepanelen aftrekken van uw aangifte omzetbelasting.

Kijk voor meer informatie op de websites van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Belastingdienst.
Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw bedrijf.