Partner worden van Total Gas & Power Nederland

TOTAL is een strategische partner die energiekennis combineert met ruime ervaring uit heel Europa. Ons businessmodel is gericht op het bedienen van partners, zowel nationaal als internationaal. Wij bieden onze partners maatwerk, transparante prijsvorming, grote mate van flexibiliteit en een aantrekkelijk provisiemodel. 

 

CIRE Keurmerk

TOTAL is sterk betrokken bij de vestiging van het nieuwe keurmerk CIRE. Dit verwachten wij uiteraard ook van onze partners. Daarom werken wij enkel samen met partners die zich hebben geregistreerd voor dit keurmerk. In dit document wordt uitgelegd waar CIRE voor staat, wat er van u wordt verwacht en hoe alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

logo-cire-deelnemer

Let op: De registratie moet volledig afgerond zijn. Als u alleen een account heeft aangemaakt, bent u niet vindbaar in CIRE en heeft u geen keurmerk.

Wilt u samenwerken met Total Gas & Power Nederland om uw klanten optimaal te kunnen adviseren én heeft u zich geregistreerd voor het CIRE keurmerk? Vul dan hieronder uw gegevens in.