Martijn Baudoin C4rdhqqmu4w Unsplash

Energietransitie

Duurzaam ondernemen is door het Klimaatakkoord voor veel ondernemers verplicht. Een aantal verplichtingen op het gebruik van energie gelden mogelijk ook voor uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van deze verplichtingen. Wij helpen u graag te voldoen aan deze wet- en regelgeving. Zo kunt u zich blijven focussen op waar u het beste in bent: ondernemen.
Fixed Lampje

Onze producten

Bekijk onze gas & stroomproducten. Vaste prijs, tracker. optimum of multiclick. Welke past bij u?
Onze producten
Lampen Unsplash

Ledverlichting

Wij helpen u graag met verduurzamen. Daarom bieden wij ledverlichting aan met uw eigen, persoonlijke lichtplan. Met led verduurzaamt u uw bedrijf én bespaart u direct op uw energierekening. Bij Total vinden we het belangrijk om goede kwaliteit te bieden. Daarom werken we samen met een partner die duurzaam ledverlichting produceert.
Ledverlichting
Shutterstock 494150671 Min

Zonnepanelen

Wij geloven in de kracht van zonne-energie. Daarmee wekt u uw eigen energie op. Dit is goed voor het milieu én financieel aantrekkelijk. U verdient uw investering vaak snel terug. Wij helpen u graag duurzaam ondernemen met de zonnepanelen van SunPower. Zij werken met een netwerk van betrouwbare installateurs. Daarnaast hebben hun zonnepanelen het hoogste rendement, 25 jaar volledige garantie en zijn ze het efficiëntst ter wereld.
Ik wil zonnepanelen
Laadpalen

Elektrisch rijden (laadpalen)

U en uw medewerkers vinden duurzaam rijden waarschijnlijk net zo belangrijk als wij. Niet zo gek want elektrische auto’s zijn beter voor het milieu, goedkoper in onderhoud en rijden beter. Steeds meer van uw medewerkers zullen dan ook met een elektrische auto naar werk komen. Logisch dat u daarom nadenkt over elektrisch rijden voor uw bedrijf. Wij bieden onze klanten laadpalen via onze partner PitPoint. Samen met PitPoint bieden we elke klant een passende oplossing.
Ik wil laadpalen
Shutterstock 764274979 V2

Energieopslag

Steeds meer bedrijven wekken zelf energie op. Energieopslag wordt daarmee belangrijker. Het is handig energie op te kunnen slaan voor het moment dat er weinig energie is. Of wanneer de kosten hoog zijn. Energie opslaan kan bijvoorbeeld in vliegwielen, stuwmeren en in batterijen. Wij gebruiken voor energieopslag de zeer krachtige accu's van Saft.
Ik wil energie opslaan
Waterstofstation

Waterstofstation

Waterstof is onuitputtelijk en bij het gebruik komen geen schadelijke stoffen vrij. Daarom zien wij het als één van de duurzame bronnen van de toekomst. Total investeert actief in waterstof. Bent u geïnteresseerd in waterstof? Neem dan eens een kijkje op de website van PitPoint.
Ik wil een waterstofstation

Specifiek voor uw sector

Kies uw sector voor blogs, handige factsheets en nieuws uit uw branche.