Energiescan informatieplicht

Verbruikt u jaarlijks meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m³ gas? Dan moest u voor 1 juli 2019 voldoen aan de informatieplicht. Heeft u de deadline gemist? Onze Energiescan zorgt ervoor dat u eenvoudig alsnog voldoet aan uw informatieplicht. Vul het formulier in om de Energiescan vrijblijvend aan te vragen. 

 

Vraag de Energiescan aan
Menu

Wet- en regelgeving voor bedrijven

Duurzaam ondernemen is door het Klimaatakkoord voor veel ondernemers verplicht. Naast de informatieplicht zijn er nog een aantal andere verplichtingen die mogelijk voor uw bedrijf gelden. Hieronder vindt u een overzicht van deze verplichtingen. 

EED-audit

Heeft u meer dan 250 medewerkers of meer dan 50 miljoen euro omzet én een jaarlijks balans totaal van meer dan 43 miljoen euro? Dan bent u verplicht een EED-audit (Energie Efficiency Richtlijn Audit) uit te laten voeren. Wij helpen u hier graag bij.

Vraag naar de mogelijkheden

Energielabel C

Is uw kantoorpand groter dan 100m²? Dan bent u wettelijk verplicht om per 1 januari 2023 minimaal energielabel C te hebben. Zorg dat u hier op tijd mee begint. Heeft u nog geen label? Wij helpen u graag.

Vraag naar de mogelijkheden