Energieopslag ook mogelijk via Total Gas & Power

tgp-saftTotal werkt wereldwijd aan energievernieuwing. Een van de grootste uitdagingen rondom hernieuwbare energie is de onvoorspelbaarheid van de productie van elektriciteit. Total-bedrijf Saft werkt aan bruikbare oplossingen voor grootverbruikers voor het opslaan van energie.

Nu steeds meer energie decentraal wordt opgewekt en verbruikt, wordt de noodzaak voor decentrale energieopslag groter. Voor grootzakelijke energiegebruikers kan dat een extra uitdaging veroorzaken. Welke accu’s voldoen precies aan de behoefte die voortkomt uit uw specifieke bedrijfsproces? Iedere grootverbruiker heeft haar eigen uitdagingen die vaak maatwerk vereisen. De een heeft extra opslag op locatie nodig, de ander opslag voor onderweg. Met Saft kan Total Gas & Power u die maatwerkoplossing bieden. Daarnaast garandeert Saft ook een lange levensduur en weinig onderhoud. En met dochterbedrijven PitPoint en SunPower kan Total Gas & Power grootzakelijke energiegebruikers geheel voorzien van duurzame (decentraal opgewekte én opgeslagen) energie.

Accu’s voor veeleisende energieverbruikers

Saft is geen gewone accu-fabrikant. Saft is gespecialiseerd in het maken van batterijen en accu’s voor de industrie, transport en defensie, die aan hoge eisen moeten voldoen. De hightech batterijen van Saft hebben dan ook een hoge energiedichtheid, een extreem langzame krachtverlies en zijn bestand tegen de extreemste temperaturen.

Saft ontwikkelt zowel in massaproductie als voor gespecialiseerde projecten. Zo zijn er meerdere satellieten in de ruimte die gebruik maken van Saft batterijen. En meerdere datacenters over de hele wereld vertrouwen op de backup accu’s van Saft. Voor ieder bedrijfsproces is een passende oplossing.

Wilt u meer weten over passende alternatieve brandstoffen voor grootzakelijke verbruikers? Neem contact op met een van onze adviseurs, of vul het contactformulier in.

Contact