Total Gas & Power brengt de energiestrategie van Nederlandse grootzakelijke energieverbruikers in kaart

Bij steeds meer energie grootverbruikers ontstaat het besef dat energie een onderbelichte asset is. Het besef dat de sterk veranderende energiemarkt kansen biedt op het gebied van besparing, verduurzaming, eigen productie en data-gedreven gebruik en inkoop.benchmarkonderzoek-grootzakelijke-energieverbuikers

Wat zijn de uitdagingen van grootverbruikers?

Total Gas & Power is op 13 juni een benchmarkonderzoek gestart onder grootverbruikers van elekriciteit en gas om met en voor hen in kaart te brengen wat de uitdagingen van grootverbruikers in Nederland zijn. Met de inzichten kunnen grootverbruikers en Total Gas & Power samen slimmer omgaan met gas en elektriciteit oplossingen. Dit draagt bij aan de ambitie van Total om klanten via smart energy management te helpen met structurele verbeteringen in hun energiebeleid.

Deelname door alle energie grootverbruikers

De online benchmark geeft deelnemers inzicht in welke strategische keuzes ze kunnen maken als het gaat om energiebesparing, kostenverlaging, data-verzameling en verduurzaming. Ook krijgen de deelnemers direct zicht op hun positie en keuzes ten opzichte van concurrenten en andere grootverbruikers in Nederland.

In de benchmark worden directeuren, operationele managers, inkopers en facilitaire managers betrokken van grote bedrijven in onder andere de industrie, bouw, transport, retail, zorg en horeca. Zij worden hiertoe uitgenodigd door Total Gas & Power Nederland.

Heeft u als grootzakelijke verbruiker nog geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel deelnemen aan het onderzoek, dan bent u van harte welkom mee te doen.

Ik doe mee

Kennismaking met Total als partner voor energie en gas

Total Gas & Power investeert met dit benchmarkonderzoek in de kennismaking met Nederlandse energieverbruikers. Total is in Nederland nu nog vooral bekend van de tankstations, maar levert al enkele jaren gas en groene stroom aan bedrijven. Wereldwijd is Total een toonaangevende energy major. De uitgebreide internationale expertise zet Total in om grootzakelijke gebruikers optimaal te faciliteren. Vanuit eigen gasvelden en productiefaciliteiten biedt Total Gas & Power grote volumes en scherpe tarieven. De Nederlandse key accountmanagers van Total Gas & Power faciliteren en ontzorgen de grootzakelijke klanten op persoonlijk niveau.

Uitkomsten van het onderzoek

Met het benchmarkonderzoek zoekt Total Gas & Power antwoord op vragen als:

  • Welke energieprioriteiten hebben energieverbruikers in de komende 5 jaar?
  • Is de data intelligence rondom energie op peil?
  • Hoe agile is de energie-infrastructuur?
  • Hoe hoog staat verduurzaming op de directieagenda?
  • Wat is de huidige inkoopstrategie voor gas en energie?

De uitkomsten geven Total handvatten om de vele energie oplossingen te matchen met de status van klanten en om gericht kennis te delen.

Het benchmarkonderzoek loopt van juni tot en met augustus 2018. De hoofdlijnen van de resultaten zijn in september 2018 beschikbaar via www.total-energie.nl. De deelnemers ontvangen ieder een onderzoeksrapport en persoonlijke toelichting van Total Gas & Power.