Zorgsector

Werkt u in de zorgsector? Dan is verduurzaming een flinke uitdaging, vooral wat betreft energieverbruik. Wij helpen daarom graag bij de energietransitie binnen uw zorginstelling. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent en blijft van die verplichtingen. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Menu

Werk efficiënter: de juiste verlichting in de wintertijd

Wist u dat bij elk moment van de dag een andere kleur licht hoort? We kunnen onze biologische klok hier erg mee verstoren. In deze blog gaan we verder in op het belang van goede verlichting.

Lees de blog

/

Whitepaper: In 6 stappen naar Smart Energy Management

In de zorgsector ontbreekt het aan energiebeleid, zo blijkt uit benchmarkonderzoek. In de whitepaper geven we u 6 stappen die u praktisch op weg helpen.

Download de whitepaper

/

Kan de zorgsector leren van andere sectoren?

Hoe ver bent u met het verduurzamen van uw zorginstelling? De zorgsector staat op nummer 1 in de lijst van grootste energieverbruikers in Nederland. Benieuwd of u voor- of juist achterloopt op uw vakgenoten? Doe mee met het Nationale Benchmark Smart Energy Management 2020 en ontdek uw positie!

Lees verder

Zorgsector-stethoscoop-unsplash__FitMaxWzkzMCwzMzZd

Bespaar in 3 stappen energie binnen uw zorginstelling

Leer in 3 stappen hoe u inzicht krijgt in uw energieverbruik, hoe u hierop kunt besparen binnen de zorgsector én welke maatregelen wettelijk verplicht zijn. Bijvoorbeeld de energiescan, de EED-audit en het hebben van een energielabel.

Lees verder en download factsheet

ouderenzorg-pexels-1

Subsidies voor energiebesparing en verduurzaming in de zorg

Gaat uw zorginstelling investeren in verduurzaming en energiebesparende maatregelen? Dan zijn deze subsidies en fiscale regelingen er voor u.

Lees verder

ziekenhuis-couveuse-pexels

Duurzamer vervoer in de zorg voor een groenere én gastvrije sector

Personen- en goederenvervoer geldt als een van de grootste vervuilers. Wie wil verduurzamen, kan dan ook niet om het verduurzamen van vervoer heen. Een mooie aanleiding om te kijken wat u kunt doen op het gebied van vervoer. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van laadpalen op uw parkeerterrein.

Lees verder

markus-spiske-fwkuvMcYUZE-unsplash