Zorgsector

Werkt u in de zorgsector? Dan is verduurzaming een flinke uitdaging, vooral wat betreft energieverbruik. Wij helpen daarom graag bij de energietransitie binnen uw zorginstelling. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent en blijft van die verplichtingen. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Menu

Kan de zorgsector leren van andere sectoren?

Hoe ver bent u met het verduurzamen van uw zorginstelling? De zorgsector staat op nummer 1 in de lijst van grootste energieverbruikers in Nederland. Benieuwd of u voor- of juist achterloopt op uw vakgenoten? Doe mee met het Nationale Benchmark Smart Energy Management 2020 en ontdek uw positie!

Lees verder

Zorgsector-stethoscoop-unsplash__FitMaxWzkzMCwzMzZd

Bespaar in 3 stappen energie binnen uw zorginstelling

Leer in 3 stappen hoe u inzicht krijgt in uw energieverbruik, hoe u hierop kunt besparen binnen de zorgsector én welke maatregelen wettelijk verplicht zijn. Bijvoorbeeld de energiescan, de EED-audit en het hebben van een energielabel.

Lees verder en download factsheet

ouderenzorg-pexels-1

Subsidies voor energiebesparing en verduurzaming in de zorg

Gaat uw zorginstelling investeren in verduurzaming en energiebesparende maatregelen? Dan zijn deze subsidies en fiscale regelingen er voor u.

Lees verder

ziekenhuis-couveuse-pexels

Duurzamer vervoer in de zorg voor een groenere én gastvrije sector

Personen- en goederenvervoer geldt als een van de grootste vervuilers. Wie wil verduurzamen, kan dan ook niet om het verduurzamen van vervoer heen. Een mooie aanleiding om te kijken wat u kunt doen op het gebied van vervoer. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van laadpalen op uw parkeerterrein.

Lees verder

markus-spiske-fwkuvMcYUZE-unsplash