Retail en gebouwbeheer

Werkt u in de retailsector, gebouwbeheer, of heeft u op een andere manier te maken met gebouwbeheer en energie? Dan helpen we u graag met de energietransitie van uw bedrijf. Of het nu gaat om een woning, een kantoor of een winkelpand. Zorg dat u op de hoogte bent en blijft van ontwikkelingen in de sector gebouwbeheer & retail.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Menu

6 vragen en antwoorden over isolatie

Verspilling van warmte is zonde én kost geld. Houd de warmte daarom zo lang mogelijk vast door uw gebouw goed te isoleren. In deze blog beantwoorden we 6 vragen over isolatie: Wat is het? Wat kunt u allemaal isoleren en ontvangt u er subsidie voor? 

Lees de blog

isolatie

Werk efficiënter: de juiste verlichting in de wintertijd

De wintertijd is ingegaan. Het is eerder licht en het wordt weer vroeg donker. We kunnen onze biologische klok hier erg mee verstoren. In deze blog gaan we verder in op het belang van goede verlichting.

Lees de blog

AdobeStock_174994313-m

In 6 stappen naar Smart Energy Management

Met welke energie-uitdaging wilt u praktisch aan de slag? Download de whitepaper en lees hoe u stappen kunt zetten naar strategische verduurzaming.

Download de whitepaper

etalage

De energietransitie in retail en vastgoed

Waar staat u ten opzichte van andere winkeleigenaren en vastgoedbeheerders in de Nederlandse energietransitie? Wekt u duurzame energie op, optimaliseert u uw energie-inkoop en zet u uw energiedata in om te besparen? Total Gas & Power deed onderzoek naar hoe ver winkel- en kantoorpand eigenaren zijn met verduurzamen.

Lees verder

Cover

In 5 stappen naar Energielabel C

Heeft u al een geregistreerd Energielabel C voor uw pand? Zo niet, lees dan hier de 5 stappen naar Energielabel C. Per 1 januari 2023 is dit verplicht.

Lees verder en download factsheet

photo-1561329913-721c104c3846

In 3 stappen energie besparen met uw bedrijfspand

Leer in 3 stappen hoe u inzicht krijgt in uw zakelijke energie, hoe u hierop bespaart met uw bedrijfspand én welke maatregelen wettelijk verplicht zijn. Bijvoorbeeld de energiescan, de EED-audit en het hebben van een energielabel.

Lees verder en download factsheet

gebouwbeheer-unsplash-1

Subsidies en fiscale regelingen voor het verduurzamen van uw pand

Of het nu om winkels, woningen of volledige kantoorpanden gaat: verduurzaming vraagt om investeringen. Om dit te stimuleren bestaan er verschillende subsidies en fiscale voordelen. Wij zetten de mogelijkheden voor de sector gebouwbeheer en retail op een rij.

Lees verder 

groen-kantoor-unsplash-1

Ledverlichting: wat levert het u op?

Laat u kansen liggen in uw winkel of kantoorpand? Verlichting heeft veel invloed op het uiterlijk van producten en de productiviteit van medewerkers. In deze blog leest u de voordelen van led.

Lees verder

Kapper