Industriële sector

Werkt u in de industriële sector? Dan helpen we u graag met de energietransitie van uw bedrijf. Want de verduurzaming van de industrie vraagt om investeringen, maar biedt ook kansen voor nieuwe innovaties op het gebied van energiebesparing. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent en blijft van die verplichtingen. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Menu

Duurzaam alternatief voor de industrie na verbod op tl

Maar door nieuwe Europese richtlijnen wordt de lamp vanaf 1 september 2021 uitgefaseerd en vervangen door duurzame varianten zoals led. In deze blog vertellen we meer over de voordelen van led in de industriële sector.

Lees de blog

bedrijfshal

In 6 stappen naar Smart Energy Management

Tegen welke energie-uitdagingen loopt u aan? Met veel verschillende installaties kan het lastig zijn om strategisch te verduurzamen. Met deze whitepaper helpen we u op weg.

Download de whitepaper

science-in-hd-qAxEJ0ClFfQ-unsplash-3

Energieopslag en elektrificatie van uw bedrijfsprocessen

Duurzame energie opwekken wint nog steeds aan populariteit. U kunt zelfs een stap verder zetten en bedrijfsprocessen elektrificeren. Hoe werkt dat? En wat levert het op?

Lees de blog

rabih-shasha-tTv6Lo5uQVQ-unsplash-1

Energiebesparing en gasloos in de industrie

Hoe gaat de industrie om met verduurzaming. Hoe besparen ze energie en gebruiken ze restwarmte? Hoe gaan ze ‘van het gas af’? Jeroen Kroek van DION Locatiediensten vertelt hoe hij dit aanpakt op het industrieterrein van Wavin in Hardenberg.

Bekijk de video

Jeroen

Energiebesparing in de industrie: in 3 stappen naar de juiste maatregelen

Leer in 3 stappen hoe u inzicht krijgt in uw energieverbruik, hoe u hier in de industriële sector op kunt besparen én welke maatregelen wettelijk verplicht zijn. Download de factsheet voor een handig overzicht.

Lees verder

industrie-unsplash-1

Duurzamer vervoer: van LNG tot elektrisch rijden

Personen- en goederenvervoer geldt als een van de grootste vervuilers. Wie wil verduurzamen, kan dan ook niet om het verduurzamen van vervoer heen. Een logische stap voor de industrie is, waar het kan, overstappen op elektrisch rijden. Als u het slim inricht, liggen daar voor zowel u als voor uw werknemers heel wat kansen. 

Lees verder

vlad-tchompalov-b1UPWwZHph8-unsplash1

Vergeet deze subsidies en fiscale regelingen niet

De industrie moet flink verduurzamen om de gestelde klimaatdoelen te halen. Ook op het gebied van energiebesparing vraagt dat om flinke investeringen. Gelukkig bestaan er verschillende subsidies en fiscale voordelen om u hierbij te helpen. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Lees verder

industrie-zonnepanelen-unsplash