Het laatste nieuws over de energiemarkt

Actuele berichten

Total Gas & Power brengt de energiestrategie van Nederlandse grootzakelijke energieverbruikers in kaart

Total Gas & Power start op 13 juni een benchmarkonderzoek onder grootverbruikers van energie en gas om met en voor hen in kaart te brengen wat de uitdagingen van grootverbruikers in Nederland zijn.

 

Lees verder

Energierapport januari 2018

Lees de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt. We updaten u over de trends, zodat u uw energie zo goedkoop mogelijk kunt inkopen.

Lees het rapport

Energierapport december 2017

In december 2017 waren er twee grote gebeurtenissen die van invloed waren op de energiemarkt. 

Lees het rapport

Energierapport november 2017

Ook in november is er veel gebeurd in de energiemarkt. We geven u een update over de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u uw energie zo goedkoop mogelijk kunt inkopen.

Lees het rapport

GoodPlanet Foundation en Total tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 20 november 2017 hebben de GoodPlanet Foundation en Total een samenwerkingsovereenkomst getekend om 8.400 biovergisters in Telangana State (India) in te zetten. Het project is opgezet om 45.000 mensenlevens te verbeteren en bij te dragen aan de aanpak van klimaatverandering. Dit initiatief zal de uitstoot van 50.000 ton koolstofdioxide per jaar vermijden, voor een periode van 10 jaar.

Lees het bericht (PDF)
Logo_GoodPlanet_Total

Energierapport oktober 2017

Ook in oktober is er veel gebeurd in de energiemarkt. We updaten u over de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u uw energie zo goedkoop mogelijk kunt inkopen.

Lees het rapport

Energierapport september 2017

Elke maand updaten we u over de laatste trends en ontwikkelingen in de energiemarkt, zodat u uw energie zo goedkoop mogelijk kunt inkopen. Wat is er in september gebeurd?

Lees het rapport

Ambitieuze energieplannen in het nieuwe regeerakkoord

Het nieuwe Regeerakkoord 2017-2021 is dinsdag gepresenteerd. Een belangrijk speerpunt voor kabinet-Rutte III wordt duurzame energie. Welke maatregelen gaat het nieuwe kabinet nemen op gebied van energie in hun regeerperiode?

Lees de blog

Total, Statoil en Shell tekenen voor samenwerking CO2-opslag

Op 2 oktober 2017 hebben Total E&P, Statoil en Shell een samenwerkingsovereenkomst getekend om stappen te maken in de ontwikkeling van een CO2-opslag op het Noorse continentaal plat. Het project is onderdeel van de pogingen van de Noorse authoriteiten om CO2-afvang en -opslag op grote schaal te ontwikkelen.

 
Lees het bericht (pdf)

De visie van Total: energie beter maken

Onze strategie: uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie. Onze missie is om voldoende, goedkopere en schone energie te leveren aan steeds meer mensen.

Lees de blog

De Miljoenennota 2018: energie nog even op een laag pitje

Het zit er weer op: Prinsjesdag 2017. Nu is het tijd om de rijksbegroting onder de loep te nemen: wat zijn de toezeggingen op het gebied van energie?

Lees de blog

Altijd de laatste trends en ontwikkelingen in uw mailbox?

Schrijf u dan in voor onze Daily Gas Reports of de maandelijkse energierapporten.

Ik schrijf mij in